Gajo

02/ 530 06 83
Pon: 11h - 13h, 14h - 18h
Tor., sre. in čet.: 9h - 13h, 14h - 18h
Pet: 9h - 13h, 14h - 16h
 

ČELADA HEAD PORSCHE RADAR 5K PHOTO MIPS BLACK

10 %
ČELADA HEAD PORSCHE RADAR 5K PHOTO MIPS BLACK
ČELADA HEAD PORSCHE RADAR 5K PHOTO MIPS BLACK
ČELADA HEAD PORSCHE RADAR 5K PHOTO MIPS BLACK
ČELADA HEAD PORSCHE RADAR 5K PHOTO MIPS BLACK
ČELADA HEAD PORSCHE RADAR 5K PHOTO MIPS BLACK
ČELADA HEAD PORSCHE RADAR 5K PHOTO MIPS BLACK

Opis izdelka

Čelada z vgrajenim vizirjem, ki združuje prednosti nošenja očal in čelade z vizirjem. Udobje je zagotovljeno, ne le za uporabnike korekcijskih očal. Poleg tega ta čelada zagotavlja neomejeno vidno polje in hkrati nudi zaščito pred vetrom in vodo. Vizir z dvojno lečo ima našo vrhunsko tehnologijo leč 5K in se samodejno prilagaja svetlobnim razmeram med kategorijami S1 – S3.
Nov in patentiran sistem Sphere Fit zagotavlja popolno prileganje te inovativne čelade, magnetna zaponka Fidlock pa hitro pritrdi čelado brez kakršnih koli težav. Dodajte sodoben športni dizajn in dobili boste čelado, ki ima vse.

Velikost M/L (56-59 cm)
Barve črne
Vizir 5K foto zelena: S1 - S3, VLT 46 - 16%

Dobavljivost

Na zalogi

Blagovna znamka

HEAD

Cena: 405,00 € Neobvezna priporočena prodajna cena dobavitelja/proizvajalca: 450,00 €
Razlika: (10 %) 45,00 €

Plačilni sistemi

   

Brezplačna dostava nad 75 €

Podroben opis

LASTNOSTI

TEHNOLOGIJA IN-MOLD
Notranja EPS plast za blaženje udarcev te tehnologije je vbrizgana v trdo zunanjo polikarbonatno plast, da se ustvari ena celovita enota, ki zagotavlja popolno zaščito pri manjši teži.

IZDELAVA VIZIRJA
HEAD Visor Construction je UV-zaščitni ščit za zaščito pred vetrom, ki omogoča smučarjem, da vozijo z očali z dioptrijo. Tako kot na motoristični čeladi se vizir lahko potegne navzdol, da zaščiti oči med vožnjo.

MIPS
MIPS Brain Protection System je v čelado vgrajena plast z nizkim trenjem, zasnovana za zmanjšanje rotacijskega gibanja, ki se prenese v možgane zaradi udarcev pod kotom v glavo.

360° MIKROŠKOLICA
360° Microshell je polikarbonatna plast, ki tridimenzionalno ovije spodnji rob čelade, kar preprečuje praske in udrtine v peni čelade.

NASTAVLJIVO PREZRAČEVANJE
Odpiranje prezračevalnih kanalov na vrhu čelade je mogoče brezstopenjsko nastavljati z drsnim gumbom.

MIKROFUR
Mikrokrzno je hkrati toplo in udobno na koži. Kot podloga za čelado ustvarja popolno prileganje in občutek za celodnevno strganje.

PODLOGA ZA KAPO
Mehak material Microfleece Beanie Liner se popolnoma prilagodi glavi in tako prepreči morebitne modrice in neprijeten vdor hladnega zraka. Oblikovane mrežaste cone omogočajo odvajanje toplote in vlage navzven ter skupaj s prezračevalnim sistemom zagotavljajo prijetno klimo glave.

SHERE FIT
Patentiran sistem Sphere Fit je sistem za prosto viseče prileganje. Ovije se okoli glave kot kapa in ustvarja tesno in udobno prileganje brez kakršnega koli pritiska.

BOA®
Sistem BOA® Fit vam omogoča, da čelado popolnoma prilagodite vaši glavi ter ustvarite tesno in udobno prileganje brez pritiska.

NECKGATOR
Neckgator zagotavlja udobje in toplino uporabniku čelade. Dodaja udobje, prileganje in izključuje elemente.

ODSTRANLJIVE UŠESNE BLAŽNICE
Pralne ušesne blazinice tega modela lahko vzamete ven glede na spremenljive vremenske razmere in za čiščenje.

ZAPONKA FIDLOCK
Ta zaponka se samodejno zapre in jo je mogoče preprosto in priročno odpreti tako, da zaponko potisnete bočno z eno roko.

5K LEČA
Nova formula tonov objektiva 5K je bila razvita za alpsko okolje. 5K poveča kontrast in poveča sijaj barv s filtriranjem določenih valovnih dolžin vizualnega spektra, s čimer razkrije več podrobnosti in zagotovi varnejšo, manj utrujajočo izkušnjo na snegu v vseh vremenskih razmerah.
več ...

FOTOKROMNA LEČA
Ta leča samodejno prilagodi svoj ton leče med kategorijami S1 do S3, odvisno od vremenskih pogojev. V svetlih, sončnih pogojih je leča tonirana in omogoča več svetlobe, da vstopi v oči v oblačnih in oblačnih vremenskih razmerah.

SISTEM ZA HITRO MENJAVO LEČ
Leče lahko zamenjate na poti le z enim klikom. Hitro se prilagodite spreminjajočemu se vremenu!

INTEGRIRAN SISTEM VIZIRJA
Inovativna kombinacija čelade z vizirjem in prednosti nošenja zaščitnih očal je integrirana v izdelek, ki je izjemen v smislu prileganja, stila in zmogljivosti. Vizir se samodejno prilagodi obrazu uporabnika in zapre veter in vodo.

VIZIR Z DVOJNIMI LEČAMI
Vizir z dvojno lečo je prezračen in zagotavlja 100-odstotno UV zaščito ter je 10-krat bolj odporen na udarce kot običajno steklo ali plastika. Zato je idealna leča za gorske športe.

TORIČNA LEČA
Torične leče so ukrivljene na način, ki preprečuje optično popačenje.

UV400 & PROTI MEGLENJU
UV400 & Anti Fog se nanaša na intenzivno UV-zaščitno lastnost leč HEAD in njihovo sposobnost zmanjšanja rosenja. Svetloba na gori je močna, zato potrebujete najboljšo možno zaščito in lastnosti proti rošenju, da ohranite najboljšo vidljivost.

UDOBNA PENA
Comfort Foam je pena enojne gostote, ki omogoča idealno klimo v notranjosti očal. Udobna z lastnostmi prezračevanja je idealna pena za očala.

POKROV ZA LEČE VKLJUČEN
Etui na szyby w komplecie

VKLJUČENA VREČKA ZA ČELADO
Priložena je torbica za zaščito vaše čelade pred praskami in drugimi udarci.

Sorodni izdelki

20 %
ČELADA POC FORNIX ČRNA SMUČARSKA
128,00 € 160,00 €
 
20 %
OČALA ALPINA BIG HORN MM
87,96 € 109,95 €
 
Priporočamo
PODKAPA ZIENER IQUITO WS KIDS
35,99 €
 
Priporočamo
PODKAPA MICO KIDS
19,99 €
 
Povezani z nami