Gajo

02/ 530 06 83
Pon: 11h - 13h, 14h - 18h
Tor., sre. in čet.: 9h - 13h, 14h - 18h
Pet: 9h - 13h, 14h - 16h
 

Pogosta vprašanja in odgovori

Pomoč ob nakupu  
Artikli v spletni trgovini so razdeljeni na več kategorij, ki se nahajajo v stolpcu "Vsebina". Po izbiri kategorije se prikažejo morebitne pripadajoče podkategorije izdelkov. Po kliku na kategorijo ali podkategorijo, se v sredini zaslona prikažejo pomanjšane slike izdelkov z njihovo osnovno ceno ter nazivom. Če je na voljo več izdelkov, kot jih lahko naenkrat prikažemo na zaslonu, se v desnem kotu nad prikazom izdelkov pojavi oznaka strani, na kateri smo, in možnost listanja naprej in nazaj. S klikom na sliko ali naziv izdelka, dobimo dodatni opis in možnost vpisa komentarja za izbran artikel, ter dodajanja artikla v nakupovalno košarico. To izvedemo s klikom na ikono "Naroči", ki se nahaja desno spodaj.

Nakupovalna košarica
Spletna trgovina je zasnovana tako, da omogoča tudi izdelavo informativnega izračuna, kar smo poimenovali "Začasna košarica". "Začasna košarica" omogoča neprijavljenemu obiskovalcu dodajanje artiklov v košarico, ki se po zapustitvi spletne trgovine samodejno izprazni in nakup se NE IZVEDE. "Stalna košarica" je namenjena prijavljenim kupcem, ki izbrane artikle dodajajo v nakupovalno košarico in v njej ostanejo, dokler ga sami ne izbrišete ali kupite. Stanje nakupovalne košarice in njena vrednost je prikazana v zgornjem desnem delu ekrana v stolpcu "Košarica. Podrobnosti košarice bodo prikazane ob kliku na puščico v nazivu stolpca ali na tekst "Košarica" v črni obrobi pod "glavo" strani. Vse ali pa samo posamezne izbrane izdelke lahko odstranite iz košarice z označitvijo okvirčka pred artiklom v stolpcu "Odstrani" in pritiskom na ikono "Osveži". Spreminjate lahko količino naročenih izdelkov, z vpisom količine v okvirček ter pritiskom na ikono "Osveži", ali pa v sami trgovini z več-kratnim pritiskom na ikono "Naroči".

Iskanje artiklov
Če artikel že poznate, oz. točno veste kaj želite, lahko naziv ali samo del naziva artikla vpišete v iskalno okno v stolpcu "Išči". Tako boste najhitreje našli tisto kar iščete.

Nakup
Za izvedbo nakupa preko spletne trgovine morate biti prijavljeni v spletno trgovino. Če za prijavo še nimate uporabniškega imena in gesla se lahko prijavite na strani za prijavo. Po izvedeni izbiri artiklov, kliknete na ikono ali tekst "Na blagajno, kjer se prične postopek za potrditev naročila. Izberete naslov dostave, naslov izstavitve računa, način plačila in način dostave. Po izpeljani proceduri, boste na vaš E-mail prejeli poročilo o izvedenem nakupu z aktivno spletno povezavo, preko katere lahko v vsakem trenutku spremljate status vašega naročila.

Arhiv naročil
Vsa naročila in podatki so hranjeni v računalniškem sistemu, ki je ustrezno varovan in zaščiten. Naročnik lahko vsa svoja naročila pregleduje po prijavi v meniju Moj Račun (desno zgoraj), s klikom na ikonco Vsa naročila. Ob vskem naročilu, prejme naročnik, po elektronski pošti tudi povezavo do arhive posameznega naročila. Ob morebitnem "vdoru" v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti!

Svetovanje
Za morebitna vprašanja smo Vam na volja na kontaktih.
Povezani z nami