Gajo

02/ 530 06 83
Pon: 11h - 13h, 14h - 18h
Tor., sre. in čet.: 9h - 13h, 14h - 18h
Pet: 9h - 13h, 14h - 16h
 

OČALA BLIZ ACTIVE DRIFT MATT BLACK POLARIZED M11 54001-12

10 %
OČALA BLIZ ACTIVE DRIFT MATT BLACK POLARIZED M11 54001-12
OČALA BLIZ ACTIVE DRIFT MATT BLACK POLARIZED M11 54001-12
OČALA BLIZ ACTIVE DRIFT MATT BLACK POLARIZED M11 54001-12

Opis izdelka

VELIKOST: M / L

BARVA: Črna
OBJEKTIV: Rjava w Srebrno ogledalo polarizirano
KATEGORIJA FILTRA: 3

Izzivalec, spremljevalec. Drift Polarized je model, narejen za večino dejavnosti. Odlična izbira za multisport, tako za vsakodnevno uporabo kot za zahtevnejše situacije. Drift Polarized je zasnovan tako, da ustreza različnim vrstam obrazov.


To je model, ki ponuja več zaščite in udobja z okvirjem, ki pokriva velike površine okoli oči. Leče nudijo 100% UV zaščito in imajo visoko optično kakovost. Drift Polarized je odlična izbira, če potrebujete lepa sončna očala, ki vas bodo spremljala pri vseh vaših dogodivščinah.

Dobavljivost

Na zalogi

BLIZ

Blagovna znamka

BLIZ

Cena: 71,91 € Neobvezna priporočena prodajna cena dobavitelja/proizvajalca: 79,90 €
Razlika: (10 %) 7,99 €

Plačilni sistemi

   

Brezplačna dostava nad 75 €

Podroben opis

Splošne lastnosti
Jutranji tek, nekaj kilometrov z gorskim kolesom ali tek po smučišču. Drift Polarized vam je vrnil vse vaše dogodivščine, velike ali majhne. Kul videz, zasnovan tako, da ustreza različnim vrstam obrazov z okvirjem, ki pokriva velike površine okoli oči. To pomeni, da jih je udobno nositi s stopnjo zaščite, ki ji lahko vedno zaupate. Drift Polarized je na voljo v več lepih barvah, vse z enakim udobjem, ki ga dobite s trenjasto obloženo nosno ploščico in konicami templja.


Lastnosti leče
Leča ima visoko optično kakovost. Narejen je iz X-PC-ja, da nudi najvišjo stopnjo zaščite in jasen vid v vseh vremenskih razmerah. Leča ima 100% UV zaščito.

Materiali
Drift Polarized je narejen iz materiala Grilamid TR90, ki je visokotehnološki material, ki zagotavlja majhno težo in zelo visoko prilagodljivost. Zahvaljujoč temu materialu je Drift Polarized enako udoben za nošenje pri visokih temperaturah kot pri ledenem mrazu.


Možnosti prilagajanja
Drift Polarized je narejen tako, da ustreza večini obrazov in ima zasnovo, ki ščiti pred neželeno svetlobo in vetrom. Nameščeni so s pomočjo gumijastega trenja na nosni blazinici in na notranji strani templjev.

Povezani z nami