Gajo

02/ 530 06 83
Pon: 11h - 13h, 14h - 18h
Tor., sre. in čet.: 9h - 13h, 14h - 18h
Pet: 9h - 13h, 14h - 16h
 

COPATI LOTTO MIRAGE 300 III SPD 218992 6W5

30 %
COPATI LOTTO MIRAGE 300 III SPD 218992 6W5
COPATI LOTTO MIRAGE 300 III SPD 218992 6W5
COPATI LOTTO MIRAGE 300 III SPD 218992 6W5

Opis izdelka

MIRAGE 300 je najboljša izbira v razredu za tiste, ki želijo pravo kombinacijo udobja in odzivnosti. Ta teniški čevelj Lotto, primeren za amaterske igralce, ima neprekosljivo kakovost za paleto izdelkov. Zgornji del ima dve plasti: kletko KPU, ki podpira hitrejše gibe, zagotavlja stabilnost pri večsmernih gibih in zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost ter podlogo iz poliestrske mreže, ki poveča zračnost in zagotavlja lahkotnost. Zunanji podplat ima EVA vmesni podplat za zagotavljanje blaženja in udobja, stabilizator za stabilnost in podporo loka, ENERTURN za zagotavljanje dodatnega blaženja, odzivnosti in udobja ter tehnologijo Punto Flex na zunanjem podplatu za izboljšanje prožnosti. SPD - SPEED SOLE: Speed podplat je bil razvit za premagovanje agresivnih terenov, kot so asfalt, beton in na splošno trda igrišča.

SOLESPEED SOLE: Speed sole je bil razvit za premagovanje agresivnih terenov, kot so asfalt, beton in na splošno trda igrišča.

Dobavljivost

Na zalogi

LOTTO

Blagovna znamka

LOTTO

Cena: 76,93 € Najnižja cena v 30 dneh: 109,90 € Neobvezna priporočena prodajna cena dobavitelja/proizvajalca: 109,90 €
Razlika: (30 %) 32,97 €

Plačilni sistemi

   

Brezplačna dostava nad 75 €

Podroben opis

Lotto Mirage 300 Clay so moški teniški čevlji, primerni za profesionalne teniške igralce, ki iščejo pravo ravnovesje med stabilnostjo, blaženjem in fleksibilnostjo. Primerno za zemljana igrišča.
Podrobnosti:

Zgornji del s Kurim-PU kletko za večjo stabilnost med bočnimi premiki in vzdržljivost
Rahlo oblazinjen jezik in ovratnik
Stabilizator pete
Rezervne vezalke v škatli
Odstranljiv notranji podplat
 
Enerturn
Sistem za blaženje udarcev iz elastičnega materiala več gostote, ki razprši negativne sile udarca in vrne akumulirano energijo igralcu.

Podpora za bočno stabilnost - Side Stability Support
3-S je skupek tehničnih lastnosti, ki se uporabljajo pri izdelavi zgornjega dela ali podplata, ki zagotavljajo pravilno podporo stopalu pri bočnih gibih.

RFC ojačitev
Sistem posebnih tehničnih rešitev za izdelavo zgornjega dela. Izboljša stabilnost in zaščito stopala ter podaljša življenjsko dobo čevlja.

Posebna mešanica gume z visoko odpornostjo na obrabo. Guma v prednjem delu stopala v tekaški liniji zagotavlja izboljšano zmogljivost, ko ste na poti.

Podpora stopalnemu loku
FAS (foot Arch support) je medialni stabilizator, ki zagotavlja pravilno torzijsko alastičnost.

Nadzor pete
Heel Control je niz tehničnih lastnosti, ki se uporabljajo pri izdelavi zgornjega dela za zagotovitev pravilne opore in nadzora pete.

Povezani z nami