Gajo

02/ 530 06 83pon. - pet.: 8h - 18h
 

URA POLAR M200 črna Z GPS IN MERILEC V ZAPESTJU M/L

-20 %
URA POLAR M200 črna Z GPS IN MERILEC V ZAPESTJU M/L
URA POLAR M200 črna Z GPS IN MERILEC V ZAPESTJU M/L
URA POLAR M200 črna Z GPS IN MERILEC V ZAPESTJU M/L
URA POLAR M200 črna Z GPS IN MERILEC V ZAPESTJU M/L

Opis izdelka

Napredni GPS

GPS, vgrajen v uro M200, spremlja vaš tempo, razdaljo in nadmorsko višino. Po teku si pretečeno pot lahko ogledate v storitvi Polar Flow.

Beleženje aktivnosti

M200 24 ur na dan 7 dni v tednu beleži korake, aktivnost, spanje in kalorije ter vas vsak dan sproti spodbuja k aktivnosti.


Vadba z merjenjem srčnega utripa

Vadba z merjenjem srčnega utripa je eden od najučinkovitejših načinov vadbe. Merite svoj srčni utrip na zapestju in spremljajte trenutno območje srčnega utripa na zaslonu.


Športni profili

Polar ponuja več kot sto različnih športnih profilov, med katerimi boste lahko izbrali primernega za svojo vadbo.

 

Polar Flow

Načrtujte, sinhronizirajte in delite svojo vadbo z edinstveno mobilno aplikacijo in spletno storitvijo Polar Flow. Vsi podatki so preprosto vidni.


Pametno obveščanje

Funkcija pametnega obveščanja vam omogoča, da obvestila iz telefona vidite neposredno na zaslonu ure M200.


Individualni cilji

Nastavite lahko individualne cilje vadbe in spremljate napredek z aplikacijo Polar Flow.


Zabavni tekaški prikazi

Primerjajte svojo trenutno hitrost s svetovnim rekordom za maraton ali pa preverite, kakšen rezultat bi s svojim trenutnim tempom dosegli na Cooperjevem testu.

Pametne kalorije

Izračuna točno število kalorij, ki ste jih porabili med vadbo. Izračun temelji na teži, višini, starosti, spolu, največjem srčnem utripu (HRmax) in intenzivnosti vadbe.
 
Vodnik po aktivnosti

Kaže, kako aktivni ste bili čez dan, in vam s praktičnimi napotki pomaga doseči dnevni cilj aktivnosti. V
 
Koristi aktivnosti

Prikaže povratne informacije o vaši dnevni, tedenski in mesečni aktivnosti, s katero ohranjate zdravje.

 
Koristi vadbe

Takoj po vadbi vam prikaže podatke o njenem učinku, ki spodbudijo vašo motivacijo za prihodnjo vadbo. Na voljo v storitvi Polar Flow.
 
Tekaški indeks

Prikaže, kako se razvija vaša tekaška zmogljivost. Na voljo v storitvi Polar Flow.
 
Tekaški program

Trenirajte za tekaški dogodek s prilagodljivim in osebno nastavljivim vadbenim načrtom v aplikaciji Polar Flow. Izbirajte med štirimi različnimi cilji – 5 kilometrov, 10 kilometrov, polmaraton in maraton. Dobili boste celovit vadbeni načrt, prilagojen vašim željam in ciljem.

Dobavljivost

Na zalogi

POLAR

Blagovna znamka

POLAR

119,99 € 149,99 €

Plačilni sistemi

   

Brezplačna dostava nad 75 €

Podroben opis

Beleženje aktivnosti 24/7+

Naprava 24 ur na dan vse dni v tednu beleži vaše dnevne aktivnosti pri petih stopnjah intenzivnosti in zagotavlja celotno sliko vaše aktivnosti. Šteje čas aktivnosti, dnevno porabo kalorij, korake, prehojeno razdaljo in kako dolgo ste spali.

Temelji na analizi pogostosti, intenzivnosti in rednosti gibanja skupaj z vašimi telesnimi podatki.

Stopnje intenzivnosti so naslednje:
1.Počitek (spanje in počitek v ležečem položaju)
2.Sedenje (sedenje ali druge pasivne aktivnosti)
3.Nizka (delo v stoječem položaju, lahka hišna opravila)
4.Srednja (hoja in druge srednje zahtevne aktivnosti)
5.Visoka (počasen in hiter tek ter druge intenzivne aktivnosti)              

Spremljate lahko tudi, kako aktivnosti različne intenzivnosti vplivajo na skupno dnevno aktivnost: višja ko je intenzivnost, hitreje dosežete cilj. V spletni storitvi in aplikaciji Polar Flow je več primerov aktivnosti z nizko, srednjo in visoko stopnjo intenzivnosti.

Cilj aktivnosti+

S fizično aktivnostjo ohranjamo zdravje. Cilj aktivnosti vas motivira in pomaga, da ste ves dan aktivni. Naprava vam pove, kakšen je vaš dnevni cilj aktivnosti in kako ga doseči. To temelji na vaših osebnih podatkih, izbrani ravni aktivnosti in splošnih zdravstvenih priporočilih. Vrstica, ki prikazuje aktivnost, se med dnevom polni glede na trajanje in intenzivnost vaše aktivnosti.

Lahko ste ves dan aktivni v zmernem ritmu ali pa z intenzivnejšimi aktivnostmi hitreje dosežete cilj. Naprava vam s praktičnimi nasveti, na primer »pojdite na 50-minutni sprehod ali 20-minutni počasni tek«, pomaga doseči dnevni cilj aktivnosti. V aplikaciji in spletni storitvi Polar Flow je več nasvetov o tem, kako doseči cilj aktivnosti.

Cilj aktivnosti podjetja Polar temelji na znanstvenih smernicah za fizično aktivnost, ki določajo najmanjšo količino fizične aktivnosti, potrebne za doseganje občutnih koristi za zdravje. Koristi za zdravje vključujejo primerno telesno težo, zdrave kosti, mišice in sklepe, dobro psihološko počutje in zmanjšanje tveganja za nastanek nekaterih bolezni.

Aktivni čas+

Vključuje celoten čas, ko stojite ali se gibate. Aktivnosti nizke, srednje in visoke stopnje intenzivnosti se tako štejejo kot aktivni čas. Če želite povečati aktivni čas, se izogibajte sedenju ali redno prekinjajte sedenje s kratkimi sprehodi.

Raziskave kažejo, da skrajšanje časa neaktivnosti in prekinitve obdobja pasivnosti vplivajo na zdravje. Če dve uri sedenja na dan zamenjate z aktivnostjo nizke intenzivnosti, porabite toliko kalorij, kot med 30-minutno hitro hojo.

V aplikaciji in spletni storitvi Polar Flow lahko vidite, koliko časa ste porabili pri aktivnostih z različnimi stopnjami intenzivnosti.

Koraki in razdalja+

Naprava šteje vaše korake in razdaljo, ki jo čez dan prehodite. Število korakov se oceni na osnovi pogostosti, intenzivnosti in rednosti premikov zapestja.

Povzetek aktivnosti+

Naprava shranjuje vašo celotno dnevno fizično aktivnost. V aplikaciji in spletni storitvi Polar Flow lahko preprosto spremljate dnevno in dolgoročno fizično aktivnost. Celotni aktivni čas predstavlja skupni čas gibanja telesa, ki koristi telesu in zdravju.

V aplikaciji in spletni storitvi Polar Flow so podrobni podatke, kot so trajanje aktivnosti pri različnih stopnjah intenzivnosti, povprečje pri doseganju dnevnega cilja, porabljene kalorije in prehojeni koraki, opozorila o neaktivnosti ter trajanje in kakovost spanja.

Korist aktivnosti+

Naprava beleži vse dnevne aktivnosti in njihovo korist za vaše zdravje. Telesna aktivnost ima dokazano številne koristi za zdravje. Koristi vključujejo na primer zdravje srca, mišic in kosti, zmanjševanje stresa in kakovost spanja.

Funkcija koristi aktivnosti vam daje dnevne, tedenske in mesečne povratne informacije: redneje ko se gibljete, večja je korist za zdravje. Napredek lahko preverite v aplikaciji ali v spletni storitvi Polar Flow.

Opozorilo o neaktivnosti+

Naprava vas opomni, da vstanete in ne sedite oziroma stojite dolgo pri miru, tudi v tistih dneh, ko imate dovolj dnevne aktivnosti. Neaktivnost negativno vpliva na krvni obtok, prebavo in porabo energije.

Po 55 minutah neaktivnosti naprava odda opozorilo o neaktivnosti, ki vas opomni na aktivne odmore v vsakodnevni rutini. Če ste po več kot eni uri še vedno neaktivni, boste v dnevnih podatkih o aktivnosti videli žig za neaktivnost.

Ponoči ne boste prejemali opozoril o neaktivnosti.

Trajanje in kakovost spanja+

Vadbeni računalnik samodejno beleži trajanje spanja ter v aplikaciji in spletni storitvi Polar Flow prikaže, kako dobro ste se spočili.

Za večino odraslih zadostuje 8 ur spanja, vendar se potrebe po spanju lahko gibljejo med šestimi in devetimi urami. Na potrebe po spanju vplivajo različni dejavniki, npr. lastnosti vsakega posameznika, obremenitev med vadbo, stres, telesna kondicija in pomanjkanje spanca.

S spremljanjem vzorcev spanja lahko ugotovite, ali nanje vplivajo spremembe v vsakdanjem življenju, in najdete pravo ravnovesje med počitkom, dnevno aktivnostjo in vadbo.

Ocena kakovosti spanca temelji na gibih vašega zapestja. Obdobja, ko mirno spite in se le malo premikate, se štejejo kot miren spanec. Obdobja, ko se premikate in pogosto spreminjate položaj med spanjem, se štejejo kot nemiren spanec.

Vadba+

 

Tekaški program+


Trenirajte za tekaški dogodek s prilagodljivim in osebno nastavljivim načrtom teka v aplikaciji Polar Flow. Izberite enega od štirih dogodkov – 5 kilometrov, 10 kilometrov, polmaraton in maraton. Dobili boste celovit vadbeni načrt, ki bo povsem prilagojen vašim željam in ciljem.

Glede na izbire in raven aktivnosti bo vaš osebni tekaški program lahko trajal od 9 do 15 tednov. Tekaški program vključuje tudi osnovni trening (tekaško osnovo), ki lahko traja mesece pred začetkom izvajanja dejanskega načrta teka.

Tekaški program prikaže preprosta navodila in smernice za motivacijo ter vam da vaje z videonavodili, ki ne puščajo nobenega dvoma.

Med individualnimi vadbami vas sproti vodijo združljivi izdelki Polar. Spremljate lahko območje ciljnega srčnega utripa in ciljno trajanje vadbe ter za optimalne rezultate prilagodite vadbo.

Merjenje srčnega utripa na zapestju+


Pri Polarjevem merjenju srčnega utripa na zapestju je merilnik srčnega utripa vgrajen v napravo, ki jo lahko nosite na zapestju. Ko na napravi vključite način za vadbo, omogoča hitro in preprosto preverjanje srčnega utripa. Natančno in zlahka meri srčni utrip ter prikazuje navodila za primerno intenzivnost vadbe. Polarjeva meritev srčnega utripa na zapestju temelji na Polarjevem lastniškem optičnem modulu za merjenje srčnega utripa, ki zagotavlja najboljše možne rezultate, pri čemer je poudarek tako na obliki kot na funkcionalnosti.

Eden od ključnih dejavnikov pri zagotavljanju natančnega odčitka srčnega utripa na zapestni napravi je, da se mora naprava pravilno prilegati zapestju. Ura mora biti nameščena za zapestno kostjo, pri čemer se mora zadnja stran ure tesno prilegati zapestju, seveda pa ne tako tesno, da bi onemogočala pretok krvi ali povzročala neugodje.

Srčni utrip+


Srčni utrip (HR) je odlično merilo za ocenjevanje vadbe in njene intenzivnosti. Pri človeku se srčni utrip uravnava glede na potrebe telesa in okolja. Ko se intenzivnost vadbe poveča, se poveča tudi srčni utrip, da zadosti povečani porabi energije in kisika.

Srčni utrip je lahko izražen v absolutnem številu utripov na minuto (bpm), v odstotkih najvišjega srčnega utripa (% HRmax) ali kot odstotek rezerve srčnega utripa (% HRR). Absolutni srčni utrip sam po sebi ne pove dosti, ko se ga izrazi in razlaga v povezavi s HRmax ali HRR, pa določa intenzivnost posamezne vadbe.

Vrednost srčnega utripa v utripih na minuto (npr. 125 bpm) velja za vas kot posameznika in je ni mogoče primerjati z vrednostjo za nekoga drugega. Nasprotno pa lahko vrednost najvišjega srčnega utripa v odstotkih primerjate z vrednostjo za nekoga drugega. Vaš prijatelj ima lahko na primer višji srčni utrip, izmerjen v utripih na minuto (bpm), vendar je lahko odstotek vajinih posameznih vrednosti HRmax enak, kar pomeni, da je vajina vadba enako intenzivna.

HRmax+


Najvišji srčni utrip (HRmax) je najvišja vrednost srčnega utripa na minuto (bpm) med fizičnim naporom. HRmax velja za vsakega posameznika in se lahko s staranjem nekoliko zmanjša. Določa posamično referenčno vrednost intenzivnosti vadbe in se uporablja za izračun privzetih območij srčnega utripa ter v številnih funkcijah Polar Smart Coaching.

HRmax, ki temelji na starosti, je grob približek vašega najvišjega srčnega utripa in se privzeto uporablja v večini vadbenih računalnikov Polar. Najbolj zanesljiv in varen način za določitev vrednosti HRmax je, da vam ga izmerijo na testiranju v laboratoriju.

Območja srčnega utripa+


Z napravo na enostaven način prilagodite in nadzirate intenzivnost vadbe. Območja srčnega utripa omogočajo tudi izvajanje programov na podlagi merjenja srčnega utripa. Privzeta območja temeljijo na vaši vrednosti HRmax.

Vadba različnih stopenj intenzivnosti ima različne koristi: z vadbo nizke stopnje intenzivnosti na primer povišate osnovno aerobno vzdržljivost, medtem ko pri visoki intenzivnosti izboljšujete sposobnost telesa za takšno vadbo in maksimalno aerobno kapaciteto.

Privzeta območja srčnega utripa so razdeljena na pet območij intenzivnosti na podlagi odstotka najvišjega srčnega utripa:
1.Zelo lahko (50–60 % HRmax)
2.Lahko (60–70 % HRmax)
3.Zmerno (70–80 % HRmax)
4.Zahtevno (80–90 % HRmax)
5.Največje (90–100 % HRmax)

Meje območij lahko določite po želji. Več informacij je v spletni storitvi Polar Flow.

Funkcija ZonePointer+


Kazalec območja ZonePointer je viden in gibljiv simbol na zaslonu območij vadbenega računalnika. Po položaju simbola veste, ali ste znotraj prej nastavljenega ali želenega ciljnega območja. Ta funkcija vam pomaga pri doseganju želene ciljne intenzivnosti/tempa/hitrosti.

Tekaški indeks+


Rezultat za tekaški indeks se samodejno izračuna po vsakem teku in temelji na vrednostih HRmax (največji srčni utrip) in HRrest (srčni utrip med počitkom) ter srčnem utripu, hitrosti in nadmorski višini (na voljo pri napravi Polar V800) med vsako vadbo.

Rezultat je ocena vaše tekaške zmogljivosti (največja aerobna tekaška zmogljivost kot teoretična vrednost VO2max (največja aerobna zmogljivost), izražena v ml/min/kg). Višja vrednost pomeni večjo kardiorespiratorno/aerobno zmogljivost.

Tekaški indeks označuje raven zmogljivosti, ki je rezultat aerobne telesne pripravljenosti in ekonomičnosti teka. Izboljšanje pomeni, da tek v določenem ritmu zahteva manjši napor ali da je ritem teka pri določeni stopnji napora hitrejši.

Na tekaški indeks lahko vplivajo občasni dejavniki, kot so vremenske razmere, vročina ali stres. Zato priporočamo, da namesto dnevnih nihanj spremljate dolgoročne trende.

V spletni storitvi Polar Flow si lahko ogledate dolgoročno povprečje in ocenjeni čas, ki ga potrebujete, da pretečete razdalje 5 kilometrov, 10 kilometrov, pol maratona in celotnega maratona.

Pametne kalorije+


Funkcija izračuna število kalorij, ki ste jih porabili, in temelji na vaših osebnih podatkih: teži, višini, starosti, spolu, vrednostih HRmax, HRrest in VO2max ter intenzivnosti vadbe/aktivnosti. Vrsta športne dejavnosti, ki jo izvajate med vadbo, je v izračunu upoštevana prek dejavnika, določenega za vsak šport posebej, kar izboljša natančnost izračuna.

Izračun kalorij, ki temelji na srčnem utripu, se uporablja pri meritvi srčnega utripa in je najbolj natančen način merjenja porabljenih kalorij, tudi med kolesarjenjem in dvigovanjem uteži. Izračun kalorij, ki temelji na aktivnosti , se uporablja pri učenju računalnikov in sledilnikov aktivnosti, ko srčni utrip ni na voljo.

Preverite lahko skupno porabo energije med določeno vajo (v kilokalorijah – kcal) ali po opravljeni vadbi. Spremljate lahko tudi skupno dnevno porabo kalorij.

Koristnost vadbe+


Funkcija pove, kako posamezna vadba prispeva k boljši telesni pripravljenosti. Po vsaki vaji prikaže povratne informacije za večjo motivacijo. S to funkcijo lahko prilagajate intenzivnost in trajanje vadbe.

Povratne informacije o koristnosti vadbe temeljijo na intenzivnosti in trajanju vadbe. Funkcija beleži, koliko časa ste v posameznem območju intenzivnosti in koliko kalorij porabite v njem. Po vsaki vadbi dobite hiter povzetek, podrobnejše povratne informacije pa lahko preverite v datoteki o vadbi v vadbenem računalniku ali v aplikaciji in spletni storitvi Polar Flow.

Razdalja+


Razdaljo (km, mi) je mogoče nastaviti in meriti na več načinov. Vadbena razdalja pove prepotovano razdaljo med vadbo. Razdalja kroga pove razdaljo enega kroga.

Nadmorska višina, vzpon/spust+


S funkcijo lahko določite trenutno nadmorsko višino in z njo povezane pogoje. Trenutna nadmorska višina je prikazana v metrih/čevljih in kot vzpon in spust v metrih/čevljih. Nadmorska višina se meri s funkcijo GPS ali s senzorjem atmosferskega zračnega tlaka (V800, V650, M450).

Športni profili+


S to funkcijo med več kot sto Polarjevimi športi s specifičnimi poročili za vsak šport posebej izberete šport, ki je relevanten za vašo vadbo. Iz izbranega športa lahko pridobite podatke, pomembne za vas.

Športni profili temeljijo na določeni logiki in najpogostejšim (vzdržljivostnim) športom so dodani posebni Polarjevi množitelji, ki vplivajo na izračun porabe kalorij in vadbene obremenitve.

V spletni storitvi Polar Flow lahko izberete in prilagodite svoje priljubljene športe in določite posebne nastavitve za vsakega od njih. Bolj napredni vadbeni računalniki omogočajo prikaz podatkov po meri, da lahko sami določite, katere podatke želite spremljati med vadbo, na primer srčni utrip ali samo hitrost in razdaljo.

Uporabniško nastavljivi zasloni+


Prikaze treninga lahko prilagodite tako, da bodo ustrezali vašim potrebam. Prikaze treninga prilagodite v nastavitvah športnih profilov v aplikaciji Polar Flow.

Zabavni prikazi treninga+


Zabavni prikazi treninga v vaš trening prinašajo še dodatno spodbudo. Primerjajte svojo trenutno hitrost s svetovnim rekordom za maraton ali pa preverite, kakšen rezultat bi s svojim trenutnim tempom dosegli na Cooperjevem testu. Prikaze lahko omogočite oziroma onemogočite v nastavitvah športnega profila v spletni storitvi Flow.

GPS+


Vgrajeni GPS omogoča natančne meritve hitrosti in razdalje za različne športe na prostem in po vadbi prikaže opravljeno pot na zemljevidu v aplikaciji in spletni storitvi Polar Flow.

Hitrost/tempo+


Hitrost v napravi nastavite med vadbo, v aplikaciji Flow pa pozneje. Tekači običajno uporabljajo izraz »tempo« (min/km ali min/miljo) namesto »hitrost« (km/h ali milje/h). Omogoča tudi določanje cilja na podlagi območij hitrosti/tempa vadbe. Ogledate si lahko trenutno, povprečno in največjo hitrost/tempo.

Vadbeni cilji+


Cilje treninga lahko ustvarite v aplikaciji Polar Flow in jih shranite v vadbeni dnevnik ali kot priljubljene za poznejšo uporabo. Sinhronizirajte svoje cilje z vadbeno napravo. Nastavite lahko fazne cilje z vodičem za srčni utrip ali hitrost/tempo, da ustvarite intervalno vadbo ali dodajte preproste cilje treninga, na primer »porabi 700 kcal pri kolesarjenju« ali »teci 30 minut«.

Naprava vas bo vodila skozi trening. Obvestilo v napravi vas bo opozorilo, ko morate upočasniti ali pohiteti, tako da vadba vedno poteka po načrtu.

Po treningu lahko analizirate rezultate in jih primerjate s ciljem v aplikaciji in spletni storitvi Polar Flow.

Zgodovina vadbe+


Funkcija shrani vaše nedavne datoteke o vadbi. Zmogljivost pomnilnika in število shranjenih datotek o vadbi se razlikuje glede na vadbeni računalnik ter vrsto in količino podatkov, ki jih te datoteke vsebujejo (npr. srčni utrip, GPS). Na zmogljivost pomnilnika vpliva tudi izbira nekaterih jezikov.

Krogi, ročno+


Beleži kroge vedno, ko začnete z vadbo, tako da lahko vadite, kadar želite.

Krogi, samodejno+


Nastavite samodejne kroge v spletni storitvi Polar Flow na podlagi določene časovne frekvence ali razdalje.

Naprava+

 

Meritev+


Teža: 40g

Zaslon+


Velikost: 26 mm

Vodoodpornost+


Vodotesna (primerna za plavanje)

Akumulatorska baterija+

Kabel USB+


USB A-connector

Zaslonsko besedilo v teh jezikih+


danščina

češčina

nizozemščina

angleščina

turščina

švedščina

španščina

ruščina

portugalščina

indonezijščina

nemščina

francoščina

finščina

italijanščina

poljščina

norveščina

Bluetooth Smart+


Funkcija poveže napravo Polar z drugimi senzorji, ki so na voljo, in omogoča sinhroniziranje podatkov prek mobilne naprave. Je standardizirana brezžična komunikacijska tehnologija, optimizirana za nizko porabo energije, ki temelji na odprti platformi.

Ko je seznanjen, se senzor Bluetooth Smart samodejno zaklene in začne prenašati podatke v vadbeni računalnik. Vadbeni računalnik prejema podatke samo iz vašega oddajnika.

Pametno obveščanje+


Funkcija pametnega obveščanja zagotavlja najnovejše podatke, če nosite vadbeni računalnik med vsakodnevnimi opravili. Prejemali boste obvestila o dohodnih klicih, prejetih sporočilih in potisnih obvestilih iz družbenih omrežij, ki si jih lahko ogledate na zaslonu vadbenega računalnika.

Med vadbo lahko vidite, kdo vas kliče, in se odločite, ali boste klic sprejeli ali raje ne boste prekinjali vadbe.

V nastavitvah telefona lahko določite, katera obvestila želite prejemati v vadbenem računalniku, ali pa obveščanje povsem izklopite.

Vibracijska opozorila+

Opozorilo+

Osvetlitev ozadja+

Prikazovalnik datuma in dneva+

Ura dneva (12/24 h)+

Posodobitev vdelane programske opreme+


Prek aplikacije Flow boste prejeli posodobitve programske opreme za napravo.

Flow+

 

Dnevnik+


Omogoča, da v spletni storitvi Polar Flow zlahka spremljate vadbo, aktivnosti in napredek. Podatke si lahko ogledate v dnevnem, tedenskem ali mesečnem pogledu.

Dnevnik vključuje na primer podatke o opravljenih vadbah in načrtih, rezultatih testov in dnevnih aktivnostih.

Analiza Running Index+


Spremljajte razvoj svoje tekaške zmogljivosti. Na podlagi dolgoročnega napredka analiza tekaškega indeksa (Running Index) predvidi končni čas, ki ga boste dosegli na tekaškem dogodku na razdaljah 5 kilometrov, 10 kilometrov, pol maratona in celotnega maratona.

Zemljevid+


Funkcija omogoča pogled na zemljevid poti vadbe v spletni storitvi Polar Flow, ko uporabljate GPS. Na zemljevidu lahko še podrobneje pregledate podatke o vadbi.

Podoživite pot+


Funkcija ustvari videoposnetek prejšnjih poti vadbe in omogoča, da podoživite vrhunce vadbe. Videoposnetek je na voljo v spletni storitvi Polar Flow in lahko ga delite s prijatelji in stiki v skupnosti Polar Flow.

Raziskovanje+


Funkcija omogoča brskanje po zemljevidu v spletni storitvi Polar Flow, da si ogledate in odkrijete javne vadbe, ki so jih delili drugi uporabniki.

Vir družbenih omrežij+


Pridružite se vadbeni skupnosti Polar in v njej spoznajte somišljenike. Delite lahko svoje dosežke, kot so vadbe ali povzetki aktivnosti, ali sledite in komentirate vadbe ali povzetke aktivnosti drugih članov.

Takojšnja analiza aktivnosti in vadbe+


Funkcija ponuja takojšen vizualni povzetek ene vadbe ali aktivnosti v aplikaciji Polar Flow. Aktivnost si lahko ogledate v dnevnem, tedenskem ali mesečnem pogledu.

Napredna aktivnost in analiza vadbe+


Omogoča preprosto analiziranje vsake podrobnosti vadbe in dolgoročne telesne aktivnosti v spletni storitvi Flow. Podrobneje lahko analizirate vadbe, primerjate na primer srčni utrip s hitrostjo, si ogledate podrobne podatke o krogu ali analizirate svojo zmogljivost glede na pot.

Poleg mnogih podrobnosti o fizični aktivnosti in koristih za zdravje si lahko ogledate tudi praktične nasvete, kako doseči cilj aktivnosti, in svoja obdobja neaktivnosti.

Načrtovanje vadbe+


V spletni storitvi Polar Flow ustvarite podrobne vadbene cilje. Lahko jih tudi shranite v vadbeni dnevnik ali kot priljubljene za poznejšo uporabo in jih sinhronizirate v vadbeni računalnik.

Nastavite lahko na primer cilje na podlagi porabe kalorij, časa ali razdalje ali cilje v fazah na podlagi srčnega utripa ali hitrosti/tempa. Z vadbenimi cilji lahko poskrbite, da boste dosegli želeni učinek vadbe.

Med vadbo lahko preprosto upoštevate navodila vadbenega računalnika in na zaslonu prejemate obvestila z relevantnimi podatki z zvočnim ali vibracijskim opozorilom.

Po vadbi lahko v spletni storitvi Polar Flow natančno analizirate svoj dosežek v primerjavi s ciljem.

Nastavitve športnega profila+


S to funkcijo med več kot sto Polarjevimi športi s specifičnimi poročili za vsak šport posebej izberete šport, ki je relevanten za vašo vadbo. Iz izbranega športa lahko dobite podatke, ki so vam napomembnejši.

Športni profili temeljijo na določeni logiki in najpogostejšim (vzdržljivostnim) športom so dodani posebni Polarjevi množitelji, ki vplivajo na izračun porabe kalorij in vadbene obremenitve.

V spletni storitvi Polar Flow lahko izberete in prilagodite svoje priljubljene športe in določite posebne nastavitve za vsakega od njih. Bolj napredni vadbeni računalniki omogočajo prikaz podatkov po meri, tako da lahko sami določite, katere podatke želite spremljati med vadbo, na primer srčni utrip ali samo hitrost in razdaljo.

Spremljanje napredka+


To je orodje, v katerem s pomočjo poročil in grafikonov dolgoročno spremljate svoj napredek. V tedenskem, mesečnem in letnem poročilu lahko izberete šport, ki ga želite vključiti v poročilo. V obdobju po meri lahko izbirate obdobje in šport.

Prenos podatkov+

Sorodni izdelki

-11 %
URA POLAR VINTAGE M ČRNA M/L
249,19 € 279,99 €
 
-10 %
POLAR ELASTIC STRAP
8,10 € 9,00 €
 
POLAR FLOWLINK
50,00 €
 
Povezani z nami